Virkelig gode lag krever gode lokaler. I den avslappede atmosfæren på gården Verdal Østre har vi tre godt egnede lokaler for selskap, enten det er dåp, konfirmasjon, gebursdag, bryllup eller bare en samling av kjente og kjære.

Den lune Smia

Den siste oppsatte Smia på gården er renovert til et lunt og trivelig serveringslokale. Den egner seg godt til all slags feiring, da den kan dekkes både i hestesko, langbord og med småbord.
Det er to etasjer tilgjengelig. Den nedre har spisebord, et lite kjøkken for tilberedning av mat og et ildsted; og den øvre har mykere, avslappa sofagrupper perfekt for en bedagelig kopp kaffe med noe godt attått.

Kapasitet

– Middagsservering: 45 personer
– Kaffeservering: 55 personer

Den trivelige Bestemorstua

Tidligere hjem til den hittil siste bestemora på gården ligger i kårenden av våningshuset. Lokalet er fordelt på to plan, med en hems hvor en kan trekke seg litt tilbake i en bakoverlent sofa eller lenestol, gjerne med en kopp kaffe og noen syndige søtsaker. Toalett og kjøkken tilgjengelig.
Bestemorstua kan kun dekkes med separate bord.

Kapasitet

– Middagsservering: 40 personer
– Kaffeservering: 50 personer

Den radige Låven

Låven er en kombinasjon av galleri og møtelokale, og rommer 18 personer på ett langbord, eller 25 personer fordelt på småbord. I selskapelige sammenkomster blir Låven ofte brukt som lokale for en kort velkomst med enkel servering, eller som visningsrom for lysbilder, film eller lignende.

Toaletter er lett tilgjengelig for rullestol og barnevogn.

Gallerirommet har svært god akustikk, og fra tid til annen arrangerer vi intimkonserter her.

Kapasitet

– Middagsservering småbord: 30 personer
– Middagsservering langbord: 18 personer
– Kaffeservering: 40 personer

Selskapsmeny

Alle priser er oppgitt per person, barn til og med 14 år halv pris. 

Gulburets lokalmatbuffet

Spekekjøtt og -pølser, grønnsalat m/salatost, rømmedressing og to sorter ferskt brød fra gårdens bakeri.
175,–  

Gulburets lunsjtallerken m/ gårdsbakst

Varmrøkt storfekjøtt og spekepølser fra Gulburets oppskrifter. Oster fra Gangstad Gårdsysteri. Serveres med salat, marmelader, ølmarinert aprikos og ferskt brød fra gårdsbakeriet. Kan også serveres med lun salatostpai.
185,–  

Inderøysodd

Det velkjente Inderøysoddet fra Inderøy Slakteri. Skjenning fra Hyllan Hjemmebakeri, potet og gulrot fra Innherred.
180,–   flere runder

Oksesteik

Med potet, ovnsbakte rotgrønnsaker, tyttebær og flatbrød.
230,–   to runder

Kalvesteik

Fløtegratinert potet og ovnsbakte rotgrønnsaker. Serveres med vårt eget flatbrød.
230,–   to runder

«Kua i Det Grønne»

Storfekjøtt, crème fraîche, urter, grønnsalat m/salatost, potet og to sorter ferskt brød fra gårdens bakeri.
200,–   to runder